kds

De module – hoe werkt het?

De module – hoe werkt het?

Welkom bij de module ‘Chronische aandoening’

Een chronische aandoening kan veel consequenties hebben. Je bent niet de enige die dat merkt. In deze module krijg je tips en oefeningen om op eigen kracht te leren omgaan met je chronische ziekte. Het is belangrijk dat je leert omgaan met je chronische aandoening. Hoe geef je het een plekje? En (hoe) bekijk je het positief? Je gaat aan de slag met oefeningen om te leren de balans tussen zorgen voor jezelf en positief naar de toekomst te kijken. Je kunt je ook laten inspireren door de persoonlijke verhalen van een viertal ervaringsdeskundigen. Heb je vragen? Stel deze dan aan je zorgverlener.

Start- en en het opslaan van je oefeningen

Via de knop ‘Start module’ start je direct de oefeningen. Wil je naar een volgend onderdeel in de module? Klik dan onderaan de pagina op de pijl (let op: als je iets hebt ingevuld, moet je de pijlen gebruiken om deze gegevens te behouden).

Start de module >>

Wat kun je hier nog meer doen?

Zoals je kunt zien aan de menubalk bovenin, geeft deze omgeving je veel extra informatie. Zo kun je bij ‘Thema’s’ meer achtergrondinformatie lezen. Of je kunt eerst op de home pagina de korte zelftest doen. Deze mini-test adviseert je welke oefeningen in de module extra interessant voor je kunnen zijn.