kds

Over deze module

Over deze module

Inhoud ontwikkeld door experts

Deze module is ontwikkeld in opdracht van Stichting mirro. De module biedt informatie, tips en oefeningen om te leren omgaan met je chronische aandoening. De inhoud van deze module is ontwikkeld door Corine Bravenboer – Bosland en Maike Pastor. Ze is ervaringsdeskundige, omdat zij het Hypermobiliteitssyndroom heeft. Content schrijfster Maike is ergotherapeut en orthopedagoog bij  Revalidatiecentrum De Hoogstraat. De module helpt een antwoord te geven op bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wat kan ik doen als ik veel pieker?
  • Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik die aan?
  • Hoe vertel ik het mijn omgeving?
  • Zijn er ook leuke kanten die ik kan inzetten?

Acceptatie

Als je hoort dat je een chronische aandoening...

Acceptatie

Je omgeving

Veel mensen vinden het moeilijk om hulp te vragen...

Je omgeving

Piekeren

Iedereen maakt zich weleens zorgen. Als je een...

Piekeren