kds

Over deze module

Over deze module

Deze module is ontwikkeld door Stichting mirro. De antwoorden die je invult zijn alléén zichtbaar voor de zorgverlener(s) van jouw behandelproces. Heb je vragen? Stel deze dan aan je zorgverlener.

Inhoud ontwikkeld door experts

De inhoud van deze module is ontwikkeld door Corine Bravenboer – Bosland en Maike Pastor. Corine werkt als zelfstandige voor het onderwijs en is daarnaast deeltijdstudent aan de Open Universiteit. Toen ze net 20 was, is ze een eigen bedrijf gestart:  Creedu! Tevens is zij ervaringsdeskundige omdat zij het Hypermobiliteitssyndroom heeft. Maike is ergotherapeut en orthopedagoog bij  Revalidatiecentrum De Hoogstraat. De module biedt informatie, tips en oefeningen om te leren omgaan met je chronische aandoening. Het helpt je een antwoord te geven op bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Wat kan ik doen als ik veel pieker?
  • Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik die aan?
  • Hoe vertel ik het mijn omgeving?
  • Zijn er ook leuke kanten die ik kan inzetten?

Acceptatie

Als je hoort dat je een chronische aandoening...

Acceptatie

Je omgeving

Veel mensen vinden het moeilijk om hulp te vragen...

Je omgeving

Piekeren

Iedereen maakt zich weleens zorgen. Als je een...

Piekeren